מה היתרונות של הזרקה בקנולה באזור אף-פה?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/05/2011 | 10:14 | מאת: רוצה

יש מילוי טוב יותר? מה בעצם החידוש פה? תודה מראש.

21/05/2011 | 23:04 | מאת: ד"ר כהן שרית

להזרקה בקנולה יתרונות שכן מדובר במחט שקצה כהה ואינו חד,גמישה וארוכה יותר וניתן לקבוע את קוטר המחט בהתאם לדרגת הסמיכות של החומר המוזרק ומיקום ההזרקה.מאפשר כניסה עורית בודדת-התוצאה- פחות טראומה לרקמה ולכן פחות בצקת ושטפי דם.יתרונות נוספים-הזרקה נטולת כאב(פחות חדירה עורית עם מחט וקצה כהה ולא חד),יתרון בעיצוב נפחים שכן ניתן להזריק לשכבות שונות בעור ועיצוב אזורים ( כגון האזור סביב העיניים)-דרך חדירה עורית בודדת.על אזור בין האף לפה-חלים אותם כללים.

23/05/2011 | 21:31 | מאת: שרונה

עברתי טיפול עם מיקרו קנולה שבועיים לפני חתונת ביתי ולא היה שום סימן ולא כאב בכלל ! ממליצה מאוד על השיטה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים