מילוי בוטוקס מומלץ?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/05/2011 | 08:58 | מאת: רבקה לה

שלום אני בת 44 ויש לי נפילה קלה של העפעפיים וקמט קל במצח אני מעוניינת למלא אם בוטוקס אצל רופא האם זה מומלץ? האם זה עוזר?ולכמה זמן זה מחזיק ?או אם יש טיפול אחר אני ישמח לשמוע?{דרך אגב יש לי כאבים יותר נכון לחץ בעיניים האם זה קשור }{הלחץ כמו שלוחצים לי אם האצבעות בעיניים יש קשר לצניחה עפעפיים }תודה רבה מראש

09/05/2011 | 09:16 | מאת: ד"ר כהן שרית

רבקהלה שלום.קשה לי לענות פרטנית לגבייך בלי לבדוק אותך. על כל פנים,הזרקת בוטוליניום(בוטוקס/דספורט)הינה הטיפול האסתטי הרווח ביותר, מומלצת לטשטוש קמטי הבעה בשליש העליון של הפנים-קמטים רוחבים במצח,צידי העינים,ובין הגבות.משך פעילות הבוטוליניום-4-6 חודשים.מומלץ להתחיל עם הופעת קמטי הבעה.טיפול קל,מהיר,ונטול כאב.בשל אפקט המתיחה יכול לסייע בהרמת גבה ולטשטש נפילה קלה של העפעפיים אולם כמובן אינו תחליף להסרת עודפי עור המצויים בעפעפיים עם השנים-לזה נדרשת ללא ספק התערבות כירורגית.מומלץ שתתיעצי עם הרופא המזריק ובהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים