סכנות בהזרקה חומצה ובוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/09/2019 | 10:03 | מאת: דנה

האפ קיימת סכנה בהזרקת בוטוקס סביב העיינים ובמצח להרמת עפעפיים? ולגבי חומצה היאלרונית בקמטים בצידי האף לפה , האם האזור מסוכן? האם יתכן חסימת כלי דם באזור שעלול לגרום לנזק בלתי הפיך? או פגיעה בראיה?

שלום דנה, נושא זה כבר חזר על עצמו מספר פעמים בפורום. ובכל זאת, הזרקה עי רופא מנוסה ומיומן היא בהחלט בעלת סיכון. סכנות כמו עיוורון נדירות ולא זכור לי מקרה כזה עד כה בישראל בעשור האחרון ואפילו בשני העשורים האחרונים. עד כדי כך נדיר אבל הסכנה קיימת ואמיתית. הסיכון סביר ולכן לדעתי נכון להסתכן תמורת תוצאות טובות. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים