בוטוקס לא עובד פתאום

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

23/07/2019 | 23:32 | מאת: קרן

עבד במשך חמש שנים ופתאןם הפסיק, האם קשור לגיל? האם קשור לנקודת חן בראש שהסירו שהיתה שפירה?

שלום, מתועדים מקרים בספרות המקצועית של התפתחות עמידות כלשהי להזרקות חוזרות של בוטוקס. לאורך העשור האחרון נתקלתי בכמה מקרים בודדים כאלו. ראשית נדרשת הפסקה מה בוטוקס שבדף היית מזריקה קודם. הפסקה ארוכה מאוד. בדכ הגיל והיסטוריה של הסרת נגע שפיר לא מהווים גורם לעמידות שהתפתחה לבוטוקס. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-881-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים