חיטוב קו הלסת.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

28/04/2011 | 22:37 | מאת: מעוניינת

קראתי כתבה שלך שישפשרות לחטב את קו הלסת עם בוטוקס לשליש התחתון של הפנים.אני מעוניינת בהרפיית השריר. ואם נותן הקלה בחריקת השיניים בליילה =2 צפורים. בת 45

02/05/2011 | 08:19 | מאת: ד"ר כהן שרית

אכן חיטוב קו הלסת נועד לחדד את קוו מתאר הלסת -כך שיהיה נשי ואסתטי יותר,שכן קו לסת מרובע נחשב גברי ונגרם על פי רוב מהיפרטרופיה של שריר המסטר,שריר לעיסה.ניתן לשפר זאת ע" הזרקת בוטוקס/ דספורט להרפיית שריר זה.התקון הינו אסתטי ותפקודי (שכן מרבית המטופלים סובלים מחריקת שיניים בשינה או מכאבים במפרק הלסת) ודורש לפחות 2 טיפולים.

13/04/2012 | 23:57 | מאת: ג'סיקה

והאם ניתן לעשות זאת בכל הקליניקות? אילו קלינקות מתמחות בזה?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים