האם אפשר לטפל בליזר co2 לאחר חומצה סטילאז לאזור הענים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

12/02/2019 | 22:44 | מאת: פיגמנטציה או צלקת

עשיתי שקעים בענים ומתחת היה לי סימן פיגמנטציה לאחר טיפול מזוטרפיההאם ניתן לעשות ליזר co2באזור מתחת לענים למרות הזרקת הסטלג לאזור הענים?

כדאי להיבדק עי רופא ולוודא את מהות וסוג הפיגמנטציה - לדוגמא, כלי דם אדמדם או כחלחל, מלנין מוגבר - חום, ולברר את הגורמים הידועים האפשריים לפיגמנטציה. אפשר להתאים את הטיפול לאחר אבחון מדויק של הפיגמנטציה. לדוגמא לנגע אדום לפעמים כדאי טיפול מסויים ולפיגמנטציה בגלל צבר מלנין מוגבר העור יגיב טוב יותר לטיפול אחר כמו שימוש בקרם רפואי. לפעמים הפיגמנטציה אחרי טיפול מזו נובעת משטף דם קטן ותחלוף ללא התערבות. בקיצור לפני שמחליטים על טיפול צריכים לדעת במה מטפלים ופגישה פרונטלית ובדיקה עי רופא חשובה על מנת לענות על השאלה וגם לא ממש פירטת. אגב, החומר שהזכרת איננו החומר המומלץ לפי הרשות האמריקאית לתרופות להזרקה ליד העיניים! אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים