שימוש בראדיאס לאזור הפנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

מה ההבדל בין ראדיאס לחומצות הילוראניות אחרות??? ולמילוי שפתיים איזה חומר יותר טוב רסטלין או רווינס

שלום רב, רדיאס, רניו, קריסטליס וברילס הם מזרקי חומר מילוי המכילים קלציום הידרוקסיאפטיט. בקיצור, ״מזרקי סידן״. אלו מזרקים שיודעים לתת תוצאה של יותר נפח ולמשך זמן ארוך יותר מחומצה היאלורונית. אלו מזרקים שאסורים להזרקה בשפתיים. ״מזרקי סידן״ מגרים את הגוף ליצירת קולגן. למילוי שפתיים קבוע מומלץ ניתוח. למילוי שפתיים זמני מומלצת חומצה היאלורונית. יש להמנע מהזרקת סיליקון למרות הפיתוי הכלכלי. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים