טיפולים שונים והשפעתם על הזרקות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/12/2018 | 10:59 | מאת: גלי

שלום ד'ר. האם טיפולים אלה מפחיתים את השפעתן של זריקות בוטוקס והילאורונית? רולר מחטים מכשיר גלי רדיו ביתי כוסות רוח התעמלות פנים. אודה לך על התייחסות לשאלה בהיבטים של כל הטיפולים הללו. תודה רבה

שלום רב, תאורטית טיפולים אלה עלולים להשפיע כל אחד לחוד וגם יחד על פיזור חומצה היאלורונית ובוטוקס. במידה והטיפולים מבוצעים עם מרווח של כשבועיים-שלושה בינהם ההשפעה מזערית ובהחלט אפשרי לשלב בין הטיפולים. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים