מאמר על נושא הבוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/11/2018 | 11:03 | מאת: דני

מה דעתך במאמר הזה האם זה נכון על בוטוקס? , שימוש לאורך זמן בכמויות גדולות של בוטוקס – במיוחד באזור העליון של הפנים – עלול לגרום עם הזמן לניוון השרירים. יתכן שעכשיו אתם אומרים לעצמכם: 'מעולה', או 'בעתיד נצטרך פחות בוטוקס', אבל האמת היא שניוון שרירי הפנים גורם לפנים שלכן להזדקן מהר יותר בגלל אובדן נפח השרירים. כיום, לאחר שנים של הזרקות בוטוקס אנו רואים נשים בעלות מצח חלק ומבריק עם עור דקיק ומנגד אזור פנים תחתון מלא בקמטים".

שלום רב, להתייחסות רצינית נא צרף קובץ המאמר.. מי כתב, מי חקר, איך חקרו, איך הגיעו למסקנות וכו... לא כל מאמר ראוי להתייחסות. בברכה, דר׳ ממלידר

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים