למראה הכי טיבעי במצח ובמניפה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/11/2018 | 22:15 | מאת: ציפי

רציתי לשאול מה אני יראה הכי טיבעית מילוי חומצה בצידי העיניים ובמצח ? או בוטוקס בצידי העיניים והמצח? מעוניינת במראה הכי טיבעי שאפשר לקמטי מניפה והרמת גבות וקמטי מצח תודה

שלום רב, בד״כ השילוב בין האפשרויות השונות כמו בוטוקס, חומרי מילוי, טיפול בעור, חוטים, וכו יאפשרו השגת תוצאות מיטביות, ארוכות טווח וטבעיות. להבדיל, טיפולים אגרסיביים יותר כמו ניתוחים ישנו יותר את המראה ועלולים להראות פחות טבעיים. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים