נפיחות לאחר הזרקת חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

שלום, אני גת 37, לפני 3 ימים עברתי הזרקת חומצה היאלרונית למילוי שקעים מתחת לעיניים. כבר כשהרופא (עור) סיים את הטיפול אמר לי שיש שטף דם בעין אחת , נשארתי עם קרח כשעה נוספת במרפאה. אכן כך היה, יום למחורת העין הייתה כחולה מאוד ואף סגולה כיאה לשטף דם. עין שנייה היה תקין. מרחתי משחה בשם ארניקה כדי לזרז את ההחלמה של שטף הדם. היום בערב, 3 יממות אחרי, האזור התנפח מאודדדד!!! בשתי העיניים אך ממש ובעיקר בעין בה היה שטף דם. 3 ימים אחרי, אני ממש חוששת. האם זה הגיוני שכמה ימים אחרי מתחילה נפיחות? מלחיץ. אשמח לדעתך. תודה

08/07/2018 | 04:14 | מאת: דנה

אציין כי הוזרק מזרק 1 בלבד עבור 2 העיניים.

שלום רב, לעיתים תגובה כזו היא תקינה ותחלוף בשבועיים הקרובים ולעיתים הנפיחות היא סימן לסיבוך. כדאי לגשת לרופא ולהיבדק. אם הרופא לא זמין כדאי לפנות לרופא עיניים. רוב הסיכויים שהכל יסתדר אבל בשכיחות נמוכה עלולים לקרות סיבוכים ולכן כדאי להיבדק בהקדם. החלמה מהירה וקלה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים