זיהום מהזרקת ראדיס לרקות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

20/05/2018 | 11:08 | מאת: הזרקת ראדיס לרקות

שלום. אני בת 58 והוזרק לי ראדיס למילוי הרקות. אחרי הזריקה הייתה נפיחות ואחרי שבוע הכל חלף. כעבור חודשיים הרגשתי שתי גושים ברקות ואז אחרי יום התנפח לי כל האזור עד למצב שהעין נסגרה כמעט פניתי לרופאה והיא נתנה לי אנטיביוטיקה וסטרואידים ואמרה לי לחזור עוד שבוע. עבר שבוע והמצב החמיר. האם כדאי לפנות לבית חולים, ומה היה הטיפול שם.? תודה רבה .

שלום רב, לגשת למיון! בשכיחות יותר גבוה מדובר בתגובה לחומר שהוזרק שאיננה זיהומית ואינך מתארת סימנים גופניים כמו חום סיסטמטי גבוה. אך ייתכן ומדובר בזיהום. אינני יודע גם מהו החומר שהוזרק- הבנתי לדבריך שזהו רדיאס אך אינני משוכנע. בכל מקרה, כדאי לגשת למיון. בבית החולים ניתן לקבל תרופות כמו אנטיביוטיקה וסטרואידים בעירוי לפי צורך. החלמה מהירה וקלה וחג שמח, דר ממלידר אבי

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים