מילוי שקעים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/04/2018 | 13:03 | מאת: מילוי שקעים

עברתי לפני שבועיים מילוי לשקעים מתחת לעיניים ...בעין אחת יצא מושלם ..בעין שניה יש לי נפיכות כמו שקית ..שניראה כמו פנס בעין וממש לא נעים..הרופא אומר שזה יורד ונפיכות וחלק מהתופעןת לוואי ..אבל הנפיכות לא יורדת וממש לא נעים . ..האם זה באמת עובר או שיכול להיות שזה משהו אחר

שלום רב, ראיתי את התמונה. ייתכן והנפיחות תעבור בימים הקרובים. במידה ולא עברה ניתן להזריק היאלורונידז ולהמיס חלק מהחומצה היאלורונית שהוזרקה יותר מידי. הרופא שטיפל בך צריך לדעת בעצמו מה אפשר לעשות ובכל מקרה ניתן לשפר את המצב. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

24/04/2018 | 22:34 | מאת: מילוי שקעים

תודה על התגובה המהירה 💖האם שממיסים זה באותו רגע נעלם הנפיכות ומתי אפשר להזריק שוב לשקעים מתחת לעיניים ...והאם אפשרי שאגיע אליך להמשך הטיפול

27/10/2020 | 12:30 | מאת: רויטל

שלום רב לפני השבוע עברתי מילוי שקעים מתחת לעיניים אציין כי יש לי עור דק ושקוף הוורידים שלי מאוד בולטים סהכ מרוצה מהתוצאות רק שבעין אחת יש לי שטף דם שעדיין לא עבר מה הסיכויים שיעבור?האם ההחלמה בשטף דם כזה היא ארוכה?

שלום רב, כבר עניתי - ניתן להזריק היאלורונידז ולהמיס חלק מהחומצה היאלורונית שהוזרקה יותר מידי. לחילופין את/ה מוזמנ/ת לקבוע יעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים