אספירין

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

27/08/2012 | 16:16 | מאת: ירמי לימור

בשנת 1985 עברתי ניתוח מעקפים והקרדיולוג שלי בצרפת נתן לי מספר כדורים לבלוע ובין היתר נתן לי מינון של אספירין לקחת כל יום בערב סקית קטנה של 250 מ"ג ,,,, אני לא בטוח אך לדעתי זה אומר משהו לגבי מחלות ממאירות,, אני בגיל המיתקרב ל 80 ותודה לאל מתפקד לא רע אני ממשיך לקחת את כל המינון של תרופות מאז 1985 עד היום וכו

יום טוב. תמשיך לקחת אספירין לפי הנחיות הקרדיולוג. אספירין לא מעורר סרטן ואולי אפילו מונע סרטן. בהצלחה. צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן