תבור 4 אךפי מנשה

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

11/04/2012 | 17:10 | מאת: שוש לוי

שלום אני אם לידה בת 40 שעברה השתלת מח עצם לפני 13 שנים מאז ועד היום היתה מאשפזת 5 פעמים 1 חיידק שתקף ועברה ניתוח קשה מאד 2 אפלפסיה עד היום היא מקבלת התקפים ליליים חום שלא ירד עקב וירוס ועוד פעמיים בהדסה עקב לקיחת ביופסיה מהכבד יש לה שחמת והיום יש גם ברזל מאד גבוה ופרטין גבוה עקב כל זה היא נימנעת מליצור קשר עם בין זוג היא אפילו לא מנסה בבקשה האם אפשר לעזור לילדה שלי מה אני יכולה לעשות אני רצה לציין שבמהלך כל השנים אף פעם לא קיבלה עזה למרות כל זה היא עובדת במחשבים נוסעת כ-שעתיים בבקר וחוזרת בשעות הערב המאטחרת 21-22 בלילה היא מנהלת חחים עצמיים היא גרה לבד והיא כל הזמן לבד לבד היא לא נוסעת לשום מקום בשבתות וחגים היא בבית יש טיולי פנויים פנויות היא מסרבת אני חושבת שבגגל כל מה שהיא עברה אין לה ביטחון בבקה מה אתם יכולים לעשות תודה שוש אמא של ג

אני מציע שתפני אותה (שהיא עצמה תפנה- ולא את) ליום יעוץ במרכז שלנו 03-9193333

מנהל פורום החלמה מסרטן