דם מהאף

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

13/03/2012 | 19:21 | מאת: ספיר

שלום רב, סיימתי טיפולים לפני כשנתיים וחצי אני מחלימה מהידבקות רמה 4 אתמול התעטשתי כנראה שבחוזקה והחלה נזילה מאדיבות מאוד מאוד של דם מהאף, לפני שגילו לי את המחלה גם חוויתי נזילות דם מהאף, שאלתי היא האם יש קשר בין הדברים, האם יכול להיות שזה סתם פוליפ? האם כדאי לעדכן את ההמטולוג או לבדוק את זה? אשמח לקבל תשובה שאני סתם מקשרת בין הדברים:) בתודה, ספיר

לא ברור לי מה היה הגידול הראשוני. אם בגידול היה גידול המטולוגי- כדאי לבצע ספירת דם ותפקודי קרישה בהקדם ולידע את ההמטולוג. עדיין מאוד יתכן שהבעיה היא רק של כלי דם באף שנפצע- שזו הסיבה הכי שכיחה לדימומים באף - אבל לאור הרקע שלך צריך לידע את ההמטולוג. כמו שציינתי צריך לבצע ספירת דם, תפקודי קרישה ולהגיע לרופא א.א.ג. שיהיה בהצלחה. צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן