ליפוסרקומה

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

14/09/2011 | 19:55 | מאת: אדי

שלום,התגלה לי סרטן מסוג ליפוסרקומה לפני שנתיים באורך 14 סמ בחלל הבטן low grade welldiff'.אני אחרי 7 בדיקות סיטי אשר העלו חרס.מה סיכויי ההחלמה המלאים לסוד זה של סרטןוהאם יש מחקרים חדשים בתחום.תודה מראש נ:ב איזו בדיקה עדיפה MRIאוC.T?

שלום, בפורום הז אנחנו עונים על שאלות שקשורות בבעיות שמחלימים ניתקלים בהם בתקופת ההחלמה- בעיקר על רקע הטיפולים שבם טופלו המחלימים. השאלה שאת שואלת קשורה יותר לחלק האונקולוגי ממש, ואני מציע שתתיעצי עם האונקולוג שלך בנושא זה. יום טוב, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן