גלי חום אחרי דקפפטיל

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

02/04/2015 | 12:07 | מאת: עינת

אני בת 19 לפני שנה בערך סיימתי טיפול כימותרפי כי חליתי בהודגקין לימפומה במהלך הטיפולים קיבלתי זריקות דקפפטיל פעם בחודש תוך כדי התקופה בה קיבלתי את הזריקות היו לי גלי חום חזקים אחרי שסימתי לקבל את הזריקות הם הפסיקו אבל בזמן האחרון אני שוב מרגישה אותם למרות שהם הרבה יותר חלשים עכשיו. מה אפשר לעשות?

מצטער על האיחור בתגובה, כנראה נשמט לי שאלתך. אם עדיין יש לך גלי חום ניתן להקל עליהם על ידי כדורים של תרופות למניעת דכאון וחרדה- באופן מפתיע התרופות הללו מקילות מאוד על גלי חום . לכן , ובלי קשר לשאלה אם יש גם דכאון וחרדה או א , אם עדיין יש לך גלי חום הייתי ממליץ לך לנות לרופאת המשפחה שלך ולבקש מרשם לציפרלקס או ויאפקס ודומיהם- זה עשוי מאוד להקל על הגלי חום . יום טוב, ושוב שליחה על האיחור בתגובה, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן