קושי להיות בזוגיות !!

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

07/08/2014 | 14:57 | מאת: אורן

שלום , אני גבר בן 31 , 8 שנים אחרי לימפומה , בריא לחלוטין לא נוטל תרופות ולא עושה טיפולים מזה 8 שנים . נכנסתי לכמה מערכות יחסים בשנים האחרונות וכל פעם שאני מגיע לשלב שאני מספר לבן זוג שהיה לי סרטן לפני שנים רבות, ישר הבת זוג לוקחת צעד אחורה והקשר מסתיים. בפעם האחרונה סיפרתי את זה אחרי 4 חודשים מתחילת הקשר , כאשר הקשר היה ממש רציני וגם פה אחרי הגילוי הקשר הפסיק . השאלה שלי באיזה נקודת זמן אני צריך לספר לבת זוג על המחלה שהייתה , ואיך אני מתמודד עם הדבר הזה .

שעלתך היא שאלה שמטרידה מחלימים רבים מסרטן. זה נושא רגיש ובעייתי ודרוש יעוץ מסודר עם פיסיכולוגית או פסיכולוגית במתמקצעים בלווי מחלימים מסרטן (במרכז שלנו יש כאלו). זה לא משהו שאפשר לתת עליו תשובה בפורום אינטרנטי, וזה תלוי בך, בבת הזוג הספציפית ועוד. אני מציע לך לקבל יעוץ מסודר בנושא מפסיכולוג/ית עם נסיון בלווי מחלימים מסרטן, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן