CA 19-9 גבוה ותת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

26/07/2014 | 17:22 | מאת: ענת

שלום, אני אחרי סרטן שד וניתוח כריתה וטיפול כימותרפי אחד בלבד. לוקחת טמוקסיפן. הסמן CA 19-9 הוא 64.5 הכפיל עצמו מלפני חודשיים. אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ויש שינויים גם בפעילות הבלולה. יותר תת פעילות. לוקחת תחליף הלטרוקסין. האם הסמן גבוה בגלל שינויים בפעילות הבלוטה? או שזה בגלל סרטן )חס וחלילה( בבטן אודה לתגובה מהירה כי אני במתח נורא. תודה

בוקר טוב, מצטער על האיחור בתשובה. את צריכה לדבר על זה עם האונקולוג שלך- הוא אחראי על המעקב אחר הגידול הסרטני. בהצלחה ,צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן