פיענוח US

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

18/03/2014 | 16:19 | מאת: אני

שלום רב! לפני כשנה גילו לי לימפומה NHL בירך ימין. לאחר טיפולי כימו' ולאחר כ -4 PETCT המחלה נמצאת ברמיסה ומצבי טוב. לאחרונה עשיתי US אף בירך ולא נמצא משהו חשוד רק שרשום בפענוח שליד המפשעה הודגמה בלוטת לימפה בגודל 6.0*34.0 מ"מ עם קורטקס מעובה ברוחב 5.0 מ"מ. הייתי רוצה לדעת מזה קורטס מעובה והאם עלי לדאוג..? תודה מראש

שלום, קורטקס מעובה של בלוטה אומר שהבלוטה מגיבה לגירוי כלשהו- זה לא אומר מה בדיוק הגירוי. כדאי שתדבר/י עם ההמטולוג שלך על התוצאות ותקבל ממנו חוו"ד. יום טוב, צחי.

מנהל פורום החלמה מסרטן