המלצה לשימוש בקנאביס רפואי לחולי סרטן

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

10/07/2013 | 08:28 | מאת: אודי רחמים

שלום, רציתי לדעת מדוע אינכם מסבירים לחולי סרטן על הזכות שלהם לקבל קנאביס רפואי, דבר שיכול להקל על הסימפטומים ובמקרים מסויימים אף להעלים את הגידולים? במדינות כמו קנדה ורבות ממדינות ארה"ב כבר עשו מחקרים שלמים בעניין ושם כל רופא אונקולוג יכול לתת מרשם לקנאביס רפואי. אמת שבארץ הפרוצדורה מעט ארוכה, אבל התוצאות מרשימות ביותר. מדוע אינכם מפרסמים את המידע הכה חשוב? מצורף כאן מחקרים לגבי הטיפול בסוגי סרטן שונים ובטיפול בתאבון (לאחר כימו') http://weedbay.net/index.php/700-mmj-clinical-studies ואני אשמח מאוד לתשובה רצינית.

א. אנחנו ממליצים על הטיפול הזה בנסיבות הראויות ומידעים עליו מטופלים שאנחנו חושבים שזקוקים לו. ב. ההפניה לטיפול זה היא דרך האונקולוגים ולא דרכינו. צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן