Hairy Cell Leukemia וצלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/06/2004 | 20:43 | מאת: גיא

לד"ר יהודה מלמד שלום לפני חודשים מספר אובחנתי כלוקה ב Hairy Cell Leukemia כרגע למעט רמות נמוכות של נוגדנים וטחול מוגדל מעט (+2 ס"מ) אין שינוי באורח חיי ואין כל צורך בטיפול . האם יש איזו שהיא מניעה לצלול ? בתודה מראש

שלום לגאי, אינני מכיר סוג זה של לויקמיה אך באופן כללי אוכל לומר,אם אתה עומד לפני קורס צלילה הרי מן הראוי שההמטולוג המטפל בך ייתן את חוות דעתו אותה תביא לפני רופא הצלילה לבדיקת כשירות רפואית לפני תחילת הקורס. אם אתה כבר צולל פעיל אינני רואה כל בעיה כל זמן שאין צורך בטיפולים, בכל מקרה כדאי להתיעץ עם ההמטולוג.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)