טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

02/06/2004 | 17:55 | מאת: גיא

ד"ר שלום. לפני כשנה הובחנה אצלי מחלת סרטן האשכים. עברתי ניתוח להסרת אשך ולאחר מכן טיפולים כימוטרפים ( 3 ) במספר. כרגע אני נקי ובמעקב במינוח הרפואי בהפוגה. לאחר מס' חודשים התחיל כאב הולך ומתגבר ברגל שמאל. לאחר ביצוע של CT, MRI,מיפוי עצמות, וצפיפות עצם הוברר כי נפגעתי במפרק ירך שמאל ובמפרקי הברכים הבכנה של נמק אבסקולרי כתוצאה מסטרואדים. לאחרונה ביצעתי ניתוח דקומפרסיה של מפרק הירך. שאלתי האם לאור המחלה הבסיסית שהיתה לי והפגיעה במפרקים ( נמק אבסקולרי ) יש אפשרות לשלב טיפול לחידוש תאי העצם בתא לחץ? תודה.

שלום לגאי, אכן תוצאות הטיפול בתא הלחץ בנמק אווסקולרי מוצלחות ביותר ומגיעים לריפוי מלא בעיקר אם הפתולוגיה היא על רקע לא ידוע והטיפול מתחיל בשלבים הראשונים של ההתפתחות הפתולוגיה של הנמק בעצם כפי שמאבחנים בהדמיה מגנטית - MRI. על רקע סטרואידים, על פי ניסיונינו, המצב קצת שונה, ברוב המקרים האלה הטיפול בתא הלחץ מצליח לעצור את התהליך הפתולוגי וההדרדרות אך לא להביא בדרך כלל לריפוי מלא. על מנת לדעת האם המקרה שלך מתאים לטיפול בתא הלחץ אתה מוזמן להתקשר אלינו ליתר פרטים - 048377851 או 048377812

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)