menier

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

13/05/2004 | 12:39 | מאת: אברהם ארוך

לפני כמה ימים קבלתי בקשה מי קרוב משפחה בארגנטינה ,ששלח לי יחד עם הבקשה כל התיק הרפואי שלו בתקופה של כ-שלוש שנים. הרופאים הגדירו את המחלה שלו כ -MENIER.לא נותנים שום תקווה והתופעות הולכות ומחמירות הכולללות הקאות במשך שעות עם הפסקות של כמה ימים. הייתי מבקש עזרה האם לדעתכם יש מקום שמומחה יראה את התיק ואולי קיימים טיפולים בארץ אשר יכולים לעזור. תודה על כל תשובה שתתנו לי. קיימת אפשרות להביא אותו לארץ במידת הצורך. כל התיק נמצא ב-CD.

שלום לאברהם, מחלת Menier היא מחלה של האוזן הפנימית הנובעת בין השאר מחוסר איזון בנוזלי האוזן הפנימית בעיקר בחלק המופקד על שיווי המשקל. מומחה אף אוזן גרון הוא הכתובת לפניתך, במיוחד רופא אף אוזן גרון המומחה באוזן הפנימית ובבעיות שיווי משקל. אין כל הוכחה ולנו אין הניסיון כי טיפול בתא לחץ עוזר במקרים אלה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)