הידרוצפלוס

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/01/2004 | 23:16 | מאת: shunti

לד"ר מלמד שלום! אני בחורה בשנות ה 20 לחיי. לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מכאבי ראש עצומים, בחילות והקאות, התעלפתי לחצי שעה והופנתי לבדיקות ולסי-טי. בדיעבד התברר שסבלתי מהידרוצפלוסבמשך זמן ממושך. נאלצתי לעבור שני ניתוחים לניקוז הסתימה בחדרים הלטרליים. שאלתי היא האם יכולות להיות תופעות לוואי קוגניטיביות או אחרות כתוצאה מלחץ תוך גולגולתי מוגבר במשך זמן ממושך ואם כן, אילו? תודה.

לשואלת שלום, שאלתך צריכה להיות מופנת לניורולוג, תחום המומחיות שלנו קשור לטיפולים בעזרת תא לחץ, טיפול זה אינו קשור לבעיית הידרוצפלוס.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)