שינוי מצב בריאותי ,דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

26/08/2016 | 04:22 | מאת: אורי

שלום רב לפני הרבה שנים עשיתי קורס שני כוכבים ומחלתי מספר פעמים מאז. ב3 השנים האחרונות עקב סתימה חלקית באחד מעורקי הלב (התגלה באקג במסגרת סקר מנהלים וללא כאבים מעולם) ומאז אני במעקב אצל קרדיולוג ונוטל באופן קבוע אספירין וסטטין. כרגע בתאילנד ומעוניין לצלול.האם השינוי מגביל אותי באיזשהו אופן?אשמח לתשובה דחופה תודה רבה אורי

שלום לך אורי אי שם בתאילנד, כמובן שלא אוכל להשיב לך תשובה ספציפית ללא בדיקה כולל אקג במאמץ וכו'. עצתי לך, אל תצלול בתאילנד. כללית, חזרה לצלילה לאחר אירוע לבבי או חשש לאירוע לבבי רק לאחר בדיקות מקיפות כולל אקג במאמץ והמלצה מקרדיולוג המבין בצלילה, רצוי רופא צלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)