צלילה בעת שימוש בתרסיס נגד גודש באף

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

14/09/2015 | 16:34 | מאת: ענבל

שלום, רופאת א.א.ג איבחנה אצלי גודש באף ולכן אני לוקחת את התרסיס לאף סטרונאז פעמיים ביום למשך חודש. האם ניתן לצלול בעת לקיחת התרופה? תודה:)

שלום לך ענבל, הגודש באף הוא הבעיה בצלילה וטיפות האף\תרסיס מפחיתות את הגודש ומאפשרות לך לאזן לחצים בסינוסים ובמעברים לאוזן התיכונה בעת הצלילה. יש לשים לב כי שימוש מופרז מדי בתרסיס אף או בטיפות אף אינו מומלץ וניראה לי כי פעמים ביום למשך חודש זה שימוש מוגזם במקצת. כללית יש להימנע מצלילה שיש גודש ורק שיש הכרח להיעזר בטיפות או בתרסיס.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)