טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

18/07/2015 | 17:05 | מאת: יעל

שלום, אני בת 34 וסובלת מהפרעת שינה שבה יש לילות שאני בכלל לא מגיעה לשינה עמוקה ואם כן לפי מעבדת השינה אז מעט מידי. הסיבה לא ידועה. נוסו תרופות SSRI ללא כל שיפור. המצב הוא עייפות וחולשה מאוד קשות במהלך היום וקושי לתפקד, וכמו כן גם תסמינים נוירולוגים עקב העייפות כמו בעיות זיכרון, ערפול וקושי להתרכז. האם טיפולים בתא לחץ יוכלו לעזור או אפילו לשפר מעט את המצב שלי או שאין בכלל מידע לגבי השפעה על הפרעות שינה? תודה מראש

שלום לך יעל, ספציפית, לא ידועים לי דיווחים בספרות הרפואית על הפרעות בשינה וטיפול בנשימת חמצן בתא לחץ (למרות שקיים רציונל כלשהוא). כללית, "עייפות כרונית" עלולה להיות חלק מתסמינים היכולים להיות קשורים למחלת הפיברומיאלגיה, מחלה בה טיפולים בתא לחץ עשויים להיות מועילים. דיווחים לכך יש בספרות ולאחרונה אף התפרסם מחקר על כך מבית האולפנה של יחידת תא הלחץ באסף הרופא. צרי עמנו קשר - 048377851 או 048377812 וננסה לעזור.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)