קרישת דם נמוכה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

17/08/2014 | 11:38 | מאת: גילי

אמא שלי צרכה לעבור ניתוח בצוואר הרחם ומבדיקות דם שעשתה התברר שיש לה קרישת דם נמוכה ולכן ביטלו לה את הניתוח..מהי קרישת דם נמוכה? אך אפשר לטפל בזה?..האם יש סכנה ? אגב האם חולת סכרת מקבלת כדורים..תודה על היחס אריכות ימים ובשורות טובות תודה.

שלום לך גילי, פורום זה אינו עוסק בנושאים הקשורים לשאלתך אותה את צריכה להפנות לפורום העוסק בהמטולוגיה ובוודאי הרופא המטפל באימך יוכל להשיב לשאלותיך. כל טוב ובריאות שלמה לאמך ולך.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)