פרופיל צבאי

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/08/2014 | 19:36 | מאת: ת

אני רוצה לשרת בשירות קרבי חי"ר ובוודאי שסיירות. אני מאובחן כאסמטי אך מעולם לא היה לי התקף(אובחן בגלל דלקת ריאות), אני ספורטאי מתאמן 9 פעמים בשבוע. שלחו אותי לשתי בדיקות: בדיקת מאמץ-שלילי בדיקת תגר מטכולין-חיובי. יש אפשרות להעלות לפרופיל 82 לפחות? אשמח לתשובה זה ממש חשוב לי

שלום לך ת. תבורך. ידוע שלתסמונת ה"אסטמה" פנים רבות ולעיתים נוטים להחמיר בקביעת אבחנה. כל מקרה כמובן צריך להיבדק לגופו ולא אוכל לחוות דעתי ספציפית למקרה שלך בפורום. בבית החולים כרמל שבחיפה ביחידת רפואת הריאות, דר' אמיר אברמוביץ ודר' יוחאי אדיר שניהם מומחים ברפואת ריאות עם ניסיון גדול להכשיר רפואית מקרים כשלך, כמובן לאחר בדיקות ספציפיות. פנה אליהם ובהצלחה.

12/08/2014 | 11:58 | מאת: ת

תודה רבה... יש רופאים יותר דרומיים? אני מאשקלון אז קצת קשה להגיע לשם

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)