נזקי קרינה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

28/04/2014 | 17:01 | מאת: חיים

בס"ד שלום רב!! האם הרפואה ההיפרברית עשויה לסייע לאלה שניזוקו בראשם כתוצאה מקרינה מסיבית בראש. עפ"י ממצאי MRI לפני מספר שבועות אין בצקת אך יש נזקי קרינה. בנוסף יש בעיה נוירולוגית של פרכוס המטופלת בקפרה. אשמח לתגובתך. תודה

שלום לך חיים, כללית, אכן הטיפול במינוני חמצן גבוהים בתא לחץ יעיל לרפא נזקי קרינה ואינדיקציה טיפולית זו לתא לחץ נמצאת בסל השירותים. ספציפית לשאלתך נוכל לענות לאחר שנעבור על מסמך "סיכום מחלה" אותו אתה יכול לשלוח בפקס ל 048300055 או במיל - [email protected]. לפרטים נוספים צלצל - 048377851 או 048377812.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)