עישון ומעט קושי בנשימה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

28/02/2014 | 13:30 | מאת: ע.מ.א.א

אהלן=) עוד דבר חשוב.אני מעשנת (לא מעט. ) בשנתיים האחרונות פיתחתי קשיי נשימה. נשימה מהירה,עצירות בנשימה. קישרתי את העניין לעישון וללחץ בנשמה . לא הלכתי להיבדק. מה עם לצלול מבלי לבדוק את העניין?

אהלן בחזרה, בעיית קושי בנשימה בהחלט עלולה לבוא מעישון, זו בהחלט בעיה שיש להתחשב בה בהקשר המשך הצלילה. הייתי ממליץ לך לעבור תפקודי נשימה מלאים אצל רופא ריאות המבין בצלילה ולא להמשיך לצלול עד קבלת ניתוח תוצאות הבדיקה. בכל מקרה להפסיק לעשן לחלוטין!

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)