פנאומוטוראקס ספונטני

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

18/02/2014 | 12:29 | מאת: טל

שלום ד"ר יהודה מלמד עברתי לפני כחודש וחצי פנאומוטוראקס ספונטני בריאה בצד שמאל הכניסו נקז הכל עבר בשלום וגם התוצאות של הסיטי יצאו טובות השאלה שלי האם לעשות את הניתוח או להמשיך הכל כרגיל ? ומתי אני יכול לחזור להיתאמן במכון כושר וגם אני גולש גלים בים האם אני יכול לחזור לעשות הכל כרגיל זה חשוב לי מאוד???

שלום לך טל, חודש וחצי הוא זמן קצר מכדי חזרה לפעילות ספורטיבית לאחר פנאומוטורקס ספונטני. התיעץ עם הרופא שטיפל בך. בשום אופן אין יותר לצלול כלל לאחר פניומוטורקס ספונטני, גם לא לאחר זמן רב.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)