פגיעה ביד האם טיפול בתא לחץ יעזור

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

12/01/2014 | 14:21 | מאת: גאיה

שלום לכם אחיין שלי בן 19 חייל נפגע בידו ממכונית חולפת היד שלו התנפחה מאד הוא אובחן כסובל מ crps טופל במשך שנה בביהח רעות עם הטבה לא משמעותית בידו. היד הפגועה היא יד ימין והוא לא יכול להפעילה כמו כן הוא סובל מכאבים קשים כרגע לוקח ליריקה כמו כן הוא לא יכול לסבול מגע של מים על היד. רצינו לדעת האם יש לכם על טיפול אחר להמליץ לנו והאם שמעתם על טיפול בתא לחץ לבעיה זו בתודה מראש גאיה

שלום לך גאיה, על מנת להשיב לך תשובה ספציפית למקרה זה עלי לקבל יותר נתונים, את יכולה לשלוח "סיכום מחלה" לפקס שלנו 048300055 ולהתקשר - 048377851 או 048377812 וננסה לעזור.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)