שימוש בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

10/12/2013 | 21:42 | מאת: בנימין

במקרה של תסחיפי כולסטרול [אמבולות] שהתפזרו בגוף וגרמו לחסימה קשה בבהונות הרגליים [פצעים אסכמיים] עד כדי נמק, האם יש תועלת מתא לחץ, והאם הוא יכול לעזור גם לכליות שנפגעו ע"י חסימת תסחיפים אלו [עד כדי דיאליזה], תודה מראש

שלום לך בנימין, אכן טיפול בנשימת חמצן בתא לחץ יכול לעזור ברובם של מקרים אלה במיוחד להחיש ריפויים של הפצעים האיסכמיים. כל מקרה לגופו ועל כן יש צורך בבדיקה מיוחדת. הטיפול והבדיקה נמצאים בסל השירותים. ליתר מידע התקשר למרכזנו - 048377851 או 048377812.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)