טיפול בילד על הקשת האוטיסטית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/09/2013 | 18:49 | מאת: EBR

שלום שמעתי שבבית החולים אסף הרופא מבצעים טיפולים בילדים על הקשת האוטיסטית - ע"י סדרת טיפולים בתא הלחץ - ושיש שיפור במצבם. האם מבצעים גם במכון שלך בחיפה? אשתי צילצלה ולא הצליחה לקבל תשובה חד משמעית ליכולות של המכון. **אני איש חיל הים - ומבחינתי השם שלך הוא שם דבר בנושא - ולכן אשמח לשמוע את דעתך המקצועית, גם אם לא ניתן לבצע במכון שלך. תודה

שלום לך, נושא הטיפול בילדים עם תסמונת ה"קשת" האוטיסטית הוא נושא מורכב. גם אנו נכנסנו לנושא זה בשנה האחרונה, אמנם בצורה מוגבלת. צלצל ביום ראשון למשרדנו - 048377851 או 048377812 וננסה לענות על שאלותיך ולעזור.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)