avn בירך.

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

03/06/2013 | 12:36 | מאת: אורטל

בס''ד שלום אני אורטל קרואני בת 25 מאזור ירושלים , חליתי בלוקמיה ALL ועברתי השתלת מח עצם ביולי 2011 ,לפני בערך שנה וחצי התגלה לי AVN ברגל ימין . בבדיקת MRI נראה שיש לי גם ברגל שמאל אבל לא משמעותי כמו ברגל ימין , יש לציין שאני סובלת מכאב כרוני ברגל ימין ורוב הזמן יושבת בכיסא גלגלים. לאחר התייעצות עם פרופ' מלר ממחלקה אורטופדיה אונקולוגית באכילוב הוחלט על ניתוח להחלפת כלי דם בראש הירך מהשוק. רציתי לדעת אם טיפול בתא לחץ יכול לעזור במצב הנוכחי?

שלום לך אורטל, הטיפול ב AVN בתא הלחץ עשוי להיות מאוד אפקטיבי ולהביא לריפוי מלא במקרים על רקע אידיופאטי בדרגות פתולוגיות I ו II על פי ה MRI כאשר פני המפרק הגרמי לא ניזוקו. במקרי AVN על רקע סטרואידים בדרגות חומרה אלה הטיפול מפסיק את התהליך הפתולוגי ומונע ברוב המקרים צורך בניתוח. היכנסי לגוגול וכתבי HBOT and AVN ותקבלי מאמרים רבים ובהם גם המסכמים את ניסיונו הרב בארץ במקרים אלה. ליתר מידע את מוזמנת להתקשר - 048377851 או 048377812

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)