בעייה בפמפום באזניים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/02/2013 | 11:30 | מאת: אודליה

סובלת מבעיה כרונית של אטימות באוזניים, בפיהוק הסתימה לא נפתחת וגם לא בלחץ אויר כשהפה והאוזן סגורים. ? (יש לציין שאני נוטה לסבול לעיתים גם מאלרגיה) בבדיקה אצל רופא א.א.ג לא נמצאה בעיה חיצונית באוזן ( לא נמצאו פקקים) ובדיקת שמיעה יצאה תקינה וכן בדיקת טיפונומטריה יצאה תקינה. הרופא אמר שאינו רואה בעיה ועל כן לא מצא טיפול. עם זאת הבעיה לא נפתרה. האם זו בעיה מוכרת ? מה עליי לעשות?

שלום לך אודליה, איני רופא א.א.ג, הפורום עוסק בעיקר בנושאי רפואת צלילה ורפואה היפרברית, כלומר טיפולים בעזרת תא לחץ. נכון הוא כי בעיות א.א.ג שכיחות מאוד בנושאים אלה. כל שאוכל לומר לבעייה שהצגת, רופא א.א.ג מומחה צריך לתת לך תשובה מספקת במיוחד מאחר והטימפנומטריה הייתה תקינה.בדרך כלל במקרי ספק, כדאי חוות דעת מומחה נוספת.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)