G6PD

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

08/02/2013 | 18:19 | מאת: מייקל

שלום... רציתי לדעת אם זה שיש לי G6PD יכול להפריע לצלילות עומק/חמצן ולצלילות טכניות ואם כן את הסיבה ובכללי לא יודע אם אתה מבין בזה אבל נקווה שכן , האם הגיוני שקיים אצלי חוסר בG6PD אם לא ההורים שלי ולא אף אחד במשפחה שלי אי פעם היה לו את זה,ואני לא קשור לעדות הפרסים הכורדים והעירקים אז בכל מקרה תודה ואשמח אם תענה על השאלות

שלום לך מייקל, שאלתך אכן במקום ובעבר בחיל הים התחבטנו מאוד באם לאפשר למתנדבים עם חסר באנזים G6PD להתנדב לצלילות 100% חמצן עקב החשיפה האפשרית לבעיית המוליזה. כיום, לאחר מחקרים נוספים בנושא אין עוד מגבלה זו. ליתר פרטים אשמח לענות לך - 048377812 או 048377851. לשאלתך השניה אין בידי לתת תשובה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)