אחרי ניתוח באוטוסקלרוזיס

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/10/2012 | 02:21 | מאת: חן

שלום רב. אחי לפני שבוע עבר ניתוח ספדקטומי עקב מחלת אוטוסקלרוזיס. ביום ראשון אחרי ניתוח התחיל לשמוע טוב מאוד ויום למחרת ירדה לו שמיעה. הרופאים אומרים שאין מצב שהוא שמעה טוב אחרי ניתוח, אמרו לו שזה בדרך כלל לוקח 6 שבועות כדי להתחיל לשמוע. האם זה נכון? ואיך להסביר את זה שהוא כן שמעה ביום הניתוח? תודה מראש.

שלום לך חן, רופא א.א.ג.המטפל באחיך בוודאי יוכל לענות על שאלתך בנושא זה שאינו במסגרת בה עוסק פורום הזה. איחולי להחלמה מלאה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)