ביצוע קורס צלילה לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

05/09/2012 | 13:09 | מאת: עמרי

לפני כשלושה שבועות הייתה לי תאונת אופנוע קלה. מבדיקות שלאחר התאונה נמצא כי יש חשד קל לשבר/סדק באיזור שורש כף היד ובכף הרגל. אני הולך ומניע את הגפיים ללא קושי, אך מלווה בכאבים מינימליים. בעוד כשבוע אני אמור לבצע קורס צלילה כוכב שני (עד 30 מטר). האם הצלילה עשויה להוביל להשלכות רפואיות כלשהן, על אף שהפגיעה היא קלה למדי? תודה רבה, עמרי

שלום לך עומרי, שאל את האורטופד שלך אם אתה יכול לשחק למשל כדורסל, אם כן אתה יכול גם לגשת לקורס.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)