שיער דליל עקב נשירת שיער בעבר

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/06/2012 | 16:59 | מאת: רונית

לבתי בת ה23 היה שיער שופע עד הצבא. במהלך שירות הצבאי חלה נשירת שיער משמעותית ומאז אמנם הנשירה פסקה אך כמות השיער בראש לא מופחתת והשיער בראשה מאוד דליל (לעיתים רואים את הקרקפת).בדיקות הדם שלה תקינות והיא בריאה לחלוטין. האם טיפול בתא לחץ יכול להועיל בעניין? תודה רבה

שלום לך רונית, מצטער אך איני יודע או מכיר ואין בספרות המקצועית, עד כמה שידוע לי, תימוכין מקצועיים להשפעת הטיפולים בתא הלחץ העשויים לעזור בבעיה שאת מציגה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)