AVN בברך שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/12/2010 | 21:04 | מאת: גבי לוין

במאי 2009 עברתי ארתרוסקופיה בברך שמאל בעקבות קרעים במיניסקוס המדיאלי, כעבור חודש מהפעולה חלה החמרה משמעותית, בMRI נצפה אזור נימקי.לאחר טיפולים ממושכים וללא הטבה הוצעה לי ארתרוסקופיה נוספת עם הוצאה מלאה של המניסקוס?(יולי 2010 ) למרות טיפולים פיזיוטרפיים ותרופתיים ממושכים לא חל שינוי לטובה.אני סובלת עד היום מכאבים קשים וצליעה ניכרת. האם טיפול היפרברי יכול להביא לשיפור במצבי? תודה מראש גבי לוין

שלום לך, מדבריך אלה לא ברור שאכן אתה סובל מ AVN, התסמונת AVN אכן מוכחת ב MRI והפתולוגיה ניתנת לטיפול ב HBOT כלומר בחמצן היפרברי בתא לחץ, אך מתיאורך איני בטוח שאתה נמצא בקטגוריה זו, אני צריך יותר מידע, התקשר אלי ל 04 8377851 או 048377812 ותקבל תשובה מדויקת יותר. להשתמע.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)