דמנציה וסקולרית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

17/11/2010 | 21:01 | מאת: נילי

לאמי היסטוריה של שתי חבלות ראש, שכנראה היוו טריגר להתחלת תהליך של דמנציה וסקולרית. עתה היא מאובחנת עם דמנציה וסקולרית, כשכרגע מתבטאת בפגיעה חמורה בזכרון, בעיקר לטווח קצר אך לא רק, ובקשב, אך תפקודה עדיין תקין. האם טיפול בתא לחץ יכול לסייע? תודה

17/11/2010 | 21:05 | מאת: נילי

שכחתי לציין כי היא בת 72, שוב תודה

שלום לך נילי, בעקרון טיפול בתא לחץ עשוי לשפר הפרעה בזרימת דם ברקמה. במקרה של אמך ושאלת אפשרות הטיפול בתא לחץ, אולי ניתן יהא לתת תשובה מהימנה יותר רק לאחר תוצאות בדיקות הדמייה המראות את חומרת הפתולוגיה, בדיקת MRI או CT ובדיקת זילוח (פרפוזיה) של זרימת הדם הרקמתית - SPECT. ליתר פרטים את מוזמנת להתקשר - 048377851 או 048377812

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)