טיפול בתא לחץ לאימי -המשך

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

23/11/2020 | 15:58 | מאת: איתי

אז ניתן לומר שכבר טיפול בתא לחץ לאחר שנה וחצי כבר לא יועיל לאימי ? האם זה נכון שיש רופאים שלא מודעים לשימוש בתא לחץ לטיפול בבעיות שמיעה ? למה לא הציען לאימי בבית חולים טיפול כזה ?

לצערי אכן עדין יש חוסר ידע אצל רופאים וגם אצל רופאי א.א.ג בנושא איבוד שמיעה פתאומי ואפשרות הטיפול בתא לחץ ומשרד הבריאות עדין מתמהמה בפירסום מעודכן של הוריות הטיפול. לצערי קרוב לוודאי שלאחר שנה וחצי הטיפול כבר לא יהא יעיל.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)