מה מרגישי הפמפום ביבשה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

30/10/2020 | 18:34 | מאת: גלית

שלום דר' אני בקורס צלילה ואנחנו לומדים עם פעולת הפמפום איל ניתן לדעת שאני יודעת לבצע אותה ? האם גם ביבשהאמורים להרגיש צליל pop ? מה אמורים להרגיש שהאוזן מאוזנת ביבשה הפמפום כי מה שאני רגישה זה כמו לחץ באוזן שאני עושה את זה ביבשה. אחן צליל pop עשיתיבדיקת שמיעה וטימפנומטריה שתקינות

שלום לך גלית, אכן ביבשה בפימפום מרגישים לחץ קל ואת השחרור\התנודה של עור התוף. אל דאגה, במידה והטימפנומטריה תקינה האיוורור של האוזן התוכונה תקין. פעולות הפמפום מן הראוי שיעשו לא חזק ובתדירות גבוהה.

01/11/2020 | 14:15 | מאת: גלית

האם אמורים להרגיש צליל pop ביבשה? ברקע בארוטראונמה טיסה בגלל זה שואלת

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)