הקמת מכון בישראל לטיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

09/10/2020 | 14:28 | מאת: Abragam Lalo

ד״ר מחמד, השארתי לך הודעה קולית. שמי אברהם לאלו אני חיי רוב הזמן בארה״ב , איש עסקים בן 71, ברצוני להקים מרכז לטיפול בתא לחץ ע״י חמצן מעושר. המקום יהיה באבן יהוד, ישראל. קראתי רבות על נסיוני בתחום, והייתי מעוניין לשוחח איתך בנושא זה, ואולי לקבל ממך יעוץ וליווי (כמובן בתשלום), בכל הקשור להקמת המרכז. הטלפון שלי בארה״ב : 1-954-471-7649 המייל שלי: [email protected] אני אוהב להשתמש בוואטסאפ לתכתובת מהירה . חג שמח ושבת שלום. אברהם לאלו

שלום לך אברהם, מסגרת פורום זה מיועדת למתן תשובות לשאלות רפואיות פרטניות. פנה בוואטסאפ ותענה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)