תא לחץ בטוח יעזור?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

22/09/2020 | 14:41 | מאת: אנונימית

שלום שוב אני, תזכורת... בת 30. ב 1/2019 עברתי ניתוח פילונידלי והפצע הסתבך לי. עברתי הטריות, וואק, חבישות מיוחדות, משחות, צריבות ושום דבר לא עזר. לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח נוסף והפצע שוב לא מחלים כמו שצריך... היום יחברו אותי לוואק... היתה לי תקווה שהפעם זה יהיה שונה אבל תכלס למה שזה יהיה שונה... הגוף שלי לא מרפא את הפצע והכל חוזר על עצמו... תא לחץ, שזה הדבר היחיד שלא ניסו ולא הציעו (למרות שהעלתי את זה ביטלו אותי בהנפת יד שאני לא יודעת על מה אני מדברת...), באופן פרטי יעלה לי 20,000 (למספר מפגשים). העומק של הפצע עכשיו 6 סמ. כדאי לי לנסות את כל הטיפולים מההתחלה (וואק, חבישות וכל מה שיציעו שפעם שעברה לא עזרו) או ישר ללכת על דעת עצמי לתא לחץ? יש מצב שלא מציעים לי תא לחץ בגלל העלות או שיכול להיות שבאמת חושבים שזה לא יעזור במצב שלי? היו מקרים שתא לחץ לא עזר? אני מתלבטת אם הסירוב לתא לחץ זה בגלל עלות או בגלל שלא יעזור... קטונתי מלהבין.. יש לי רק תקווה אחת שהפצע ייסגר.. לא אכפת לי לשלם מכספי אבל השאלה אם יעזור... אולי באמת הרופאים חושבים שלא יעזור אצלי (איך אני יכולה לדעת שלא עלות הטיפול מניעה אותם?) אני לא עובדת כבר שנה בגלל שאסור לי לשבת.. אני דוחה חתונה כי אסור לי לטבול במקווה.. הטיפול נמשך ונמרח וחוזר על עצמו.. אני בספק שהפעם כן יעזור... אני פשוט שבורה.. אני כבר כמעט שנתיים עם פצע ומטפלת באמת בלי הפסקה.. רצה מרופא לרופא וזה ממש מייאש אותי... תודה

שלום לך, הטיפול המשולב בתא לחץ לפצע קשה ריפוי נמצא בסל השירותים!! על פי תיאורך כאן, הפצע שאת מתארת עומד בקריטריטנים אלה ולכן, לדעתי טיפול משולב בתא לחץ אכן עשוי לעזור לך. פני לרופא הכירורג הפלסטיקאי ותדרשי זאת, הקופה חייבת לתת לך טופס 17 לאחר המלצת הרופאים.

23/09/2020 | 09:08 | מאת: אנונימית

הרופאים לא רוצים להביא לי... כשביקשתי (ביקשתי מ- 2 שהם די הקבועים שלי והייתי ברמבם בבדיקה אחת אצל דר רמון שהציע משחה). שני הקבועים גלגלו עיניים כאילו אני סתומה ושאין קשר... הם אפילו לא שקלו... דר רמון זה היה ייעוץ של חצי דקה ובכלל לא דיברתי איתו... הפצע שלי מתעתע- לפני הניתוח הוא היה קטן ונקי לכן אני מרגישה שלא לוקחים אותו ברצינות... אף רופא לא מרגיש את מה שאני עוברת... אתמול חיברו אותי ל- VAC... אחרי ה VAC אנסה לבקש שוב... מקסימום אלך פרטי... רק רציתי לשמוע שזה בטוח יעזור.. תודה

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)