צלילה לאחר פגיעת ראש

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/07/2020 | 01:59 | מאת: עמית

שלום רב, לפני כעשור עברתי פגיעת ראש שכללה בין היתר שבר בבסיס הגולגולת, ותעלת אוזן ימין מאז, הכל הסתדר (חוץ מאובדן חוש טעם וריח) אך יכולתי להמשיך לצלול חופשי מעבר ל15 מטר אבל תמיד היה לי חשש לחזור לצלול עם מיכלים האם אחרי שבר בבסיס הגולגולת ניתן לחזור לצלול?

שלום לך, כללית, אם אכן אתה צולל חופשי ל 15 מטר ללא בעיות איזון לחצים אחרי פגיעה בתעלת האוזן, איני רואה בעיה. ספציפית, הייתי מייעץ לך לעבור בדיקת ניורולוג המבין גם בצלילה, ולאחר ועבר על כל מסמכי ההיסטוריה הרפואית שלך.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)